Intervju

Intervju: prof. dr. Izet Rađo

Novinari studentskog časopisa Grafx iskoristili su prisustvo prof.dr. Izeta Rađe na Edukacijskom fakultetu u nedelju, 01.02.2015. godine i priliku za razgovor koji je prof.dr. Izet Rađo rado prihvatio. Najviše riječi bilo je o predstojećoj naučnoj konferenciji InSSED 2015.,stručnom certificiranom internacionalnom seminaru za profesionalnog personalnog trenera, Edukacijskom fakultetu Univerzitet u Travniku i studentima ovog fakulteta.

Više...

Intervju: prof.dr. Damir Marjanović

Dr. Damir Marjanović, profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu u Sarajevu, u okviru pozvanih predavanja na konferenciji InSEED govorio je na temu Najnovija dostignuća iz oblasti genetike i njihova primjena u sportu. Novinari studentskog časopisa Grafx nakon održanog predavanja razgovarali su sa profesorom Marjanovićem.

Više...

Intervju: prof. dr. Lejla Šebić

Prof. dr. Lejla Šebić, profesorica na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu, u okviru pozvanih predavanja na konferenciji InSEED govorila je na temu Fitnes. Novinari studentskog časopisa Grafx nakon održanog predavanja razgovarali su sa profesoricom Šebić.

Više...

Intervju: prof. dr. Patrik Drid

Prof. dr. Patrik Drid, profesor na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, u okviru pozvanih predavanja na konferenciji InSEED govorio je na temu Filozofija naučnoistraživačkog rada. Novinari studentskog časopisa Grafx nakon održanog predavanja razgovarali su sa profesorom Dridom.

Više...

Intervju: prof. dr. Igor Jukić

Prof. dr. Igor Jukić, dekan na Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, u okviru pozvanih predavanja na konferenciji InSEED govorio je na temu Modeliranje uspjeha kroz kodiranje individualnih osobina. Novinari studentskog časopisa Grafx nakon održanog predavanja razgovarali su sa profesorom Jukićem.

Više...

Intervju: prof. dr. Faik Špago

Prof. dr. Faik Špago, profesor na Edukacijskom fakultetu u Travniku, bio je učesnik konferencije InSEED te su u okviru programa konferencije promovirane njegove dvije nove knjige. Novinari studentskog časopisa Grafx nakon promocije razgovarali su sa profesorom Špagom.

Više...

Copyright © 2015, InSSED. All Rights Reserved.